Adatvédelemmel kapcsolatos tudnivalók

Köszönjük, hogy érdeklődik vállalatunk és termékeink iránt. Online kínálatunk használata során nagy jelentőséget tulajdonítunk az Ön magánszférájának védelmének. A személyes adatok kérése és feldolgozása során betartjuk annak az országnak a törvényi rendelkezéseit, amelyben az adatfeldolgozó szerv székhelye található. A Német Szövetség Köztársaságban a szövetségi adatvédelmi törvény kerül alkalmazásra.

Személyes adatok kérése és feldolgozása

Amikor meglátogatja honlapunk oldalait, akkor internetes szervereink előírásszerűen mentik az Ön internetszolgáltatójának nevét, az IP címet és azt a honlapcímet, amelyről meglátogatott bennünk, azokat az oldalakat, amelyeket megtekint nálunk, valamint a látogatás időpontját és időtartamát. Ezeket az adatokat statisztikailag kiértékeljük. Ezek a kiértékelések nem kapcsolatosak személyes adatokkal. Sütiket használunk, hogy azonosítsuk a látogatók preferenciáit és honlapunk oldalait ennek megfelelően optimálisan alakítsuk ki. Az egyes felhasználók ennek során anonimek maradnak. Személyes adatokat csak akkor mentünk, ha ezeket Ön önként megadja a felkínált online szolgáltatások során.

Személyes adatok felhasználása és továbbadása, célhoz kötöttség és választási lehetőség

A műszaki adatokat az internetes oldalak adminisztrációjának céljából használjuk fel. Az Ön személyes adatait pedig az érdeklődők és vevők adatkezelésére, új termékekre vonatkozó tájékoztatáshoz, termékkel kapcsolatos kérdőíves felmérésekhez, és belső marketingfeladatokhoz használjuk fel az ehhez szükséges mértékben. Az ilyen akciókon történő részvétel önkéntes. Ha ezzel nem ért egyet, bármikor lemondhatja szolgáltatásainkat. Ez a szolgáltatásokon belül vagy a mindenkor feltüntetett címre küldött e-mailben lehetséges. Ezután zároljuk adatai további felhasználását. Dolgozóinkat titoktartása kötelezzük személyes adataival kapcsolatban.

Biztonság

A Schaeffler KG műszaki és szervezeti biztonsági intézkedéseket hajt végre, hogy az általunk kezelt adatokat megvédjük a véletlen vagy szándékos rongálás, manipuláció, elvesztés vagy jogosulatlan személy hozzáférése ellen. Ezeket a biztonsági intézkedéseket az új műszaki lehetőségeknek megfelelően folyamatosan továbbfejlesztjük.

Internetes oldalaink hivatkozásokat tartalmazhatnak más szolgáltatók internetes oldalaira. Adatvédelmi tájékoztatásunk nem vonatkozik ezekre az internetes oldalakra.

Személyes adatai feldolgozásával kapcsolatos kérdés, javaslat vagy panasz, valamint tájékoztatás kérése esetén forduljon vállalatunkhoz vagy az adatvédelmi konszernmegbízotthoz.

Kérésére a Schaeffler KG vagy az illetékes társaság közli, hogy tároltuk-e az Ön személyes adatait, és ha igen, akkor milyen személyes adatokat. Az elérhetőséget megtalálja a mindenkori társaság internetes oldalán.

Gerd Hausmann
adatvédelmi konszernmegbízott
Schaeffler AG
Német Szövetség Köztársaság
91074 Herzogenaurach
Industriestrasse 1-3.