Nyomdagépek

Alkalmazások

Csapágymegoldások rendszerben

A Schaeffler Csoport ipari ágazata az INA és az FAG márkáival évtizedek óta minden alkalmazás specialistája a nyomdagépek területén.

Az optimalizálási potenciál már régóta nem merül ki kizárólag az egyedi komponensek folyamatos jobbításában. Csak a nyomógép összes részrendszerének optimális összehangolásával érhető el jobb és megbízhatóbb nyomtatási minőség a lehető legkisebb költségek mellett. A teljesítmény és gazdaságosság iránt folyamatosan növekvő igények kielégítése érdekében egyre nagyobb fontossága van az egész rendszerekben való gondolkodásnak.

A nyomdagépek területén erre az optimalizálási potenciálra épül a gyártógépek ágazat "added competence" új koncepciója. Legyen szó szabad csapágyakról, fix csapágyakról, futógörgőkről, oszcilláló csapágyakról vagy a lineáris technika teljes palettájáról, vagy akár standard csapágyakról vagy vevőspecifikus megoldásokról, az INA és az FAG termékek mindegyikére vonatkozik a "Megoldás rendszerben" alapelv. Kapcsolódási helyek csökkentése a funkciók integrálásával, kompakt kialakítás, készre szerelés, a komponensek és részrendszerek összehangolása – ezek állnak a nyomdagépek megnövelt teljesítményéhez és gazdaságosságához vezető úton a fejlesztések középpontjában.