Üzleti Etikai Díjban részesült az FAG Magyarország Ipari Kft.

Kielkopf Erzsébet, az FAG Magyarország Ipari Kft. személyügyi vezetője átveszi az Üzleti Etikai Díjat.

2017.11.15 | Debrecen

Multinacionális vállalat kategóriában az FAG Magyarország Ipari Kft. nyerte el az Üzleti Etikai Díjat. A díjat a Budapest Klub Alapítvány és a Piac és Profit üzleti magazin azzal a szándékkal hozták létre 2000-ben, hogy elismerjék azokat a vállalkozásokat, amelyek tevékenységükkel, magatartásukkal példát mutatnak a felelős, etikus gazdálkodásban, üzleti jelenlétben, és erősítik a társadalom és az üzleti szféra közötti bizalmat.

„Azon túl, hogy mindennapi munkánk során követjük a Schaeffler-csoport Vállalati Kódexének és fenntarthatósági stratégiájának iránymutatásait, nagy figyelmet szentelünk munkatársaink jólétének előmozdítására és a társadalom szempontjából fontos tevékenységek támogatására. Ez a díj nemcsak nagy elismerés, hanem felelősség is: azok a vállalatok, akik elnyerik ezt a díjat, mások számára például is szolgálnak. Teljes mértékben meg vagyok győződve afelől, hogy az etikus magatartás kulcstényező a cégek sikeressége szempontjából” – mondta el Szabó Péter, az FAG Magyarország Ipari Kft. ügyvezető igazgatója.

Közzétevő: FAG Magyarország Ipari Kft