Minőségi offenzíva, kiemelkedő minőség a független alkatrész piacon A Schaeffler bővíti futómű alktarész kínálatát az FAG márkanév alatt

Júniustól az FAG márkanév alatt elérhető: keresztlengőkarok javítási megoldásai beleértve az összes szükséges kiegészítő alkatrészt a biztonságos és hatékony futóműjavítás érdekében. Foto: Schaeffler

2019.06.25 | Langen/Budapest

• Futóműkomponensek és javítási megoldások piacvezető ajánlata egy helyről
  • Futómű alkatrészek, féltengelyek, valamint toronycsapágyak és komponenseik már a kerékcsapágy portfólióval közösen, az FAG márkanév alatt vásárolható meg
  • Tartósan magas minőség a jellemzi a teljes kínálatot

A Schaeffler Automotive Aftermarket bővíti futómű alkatrész portfólióját. 2019. június 1-től a független alkatrészpiac szakértője az FAG márkanév alatt kiterjeszti kínálatát futómű alkatrészekkel, féltengelyekkel, valamint toronycsapágy komponensekkel. A kerékcsapágy és futómű alkatrészekkel együtt a vállalat az FAG márkájával piacvezető választékot kínál a futóművek profeszszionális javításához. Schaeffler minőségi stratégiája az anyagválasztásban, a fejlesztési és gyártási eljárásokban valamint az autó alkatrészpiac számára személyre szabott javítási megoldásokban tükröződik. „A hosszú élettartamú és növelt teljesítményű bevonat és tömítéstechnológiák

alkalmazásával folyamatosan biztosítjuk a teljes választék magas minőségét”, magyarázza Dr. Robert Felger, a Schaeffler Automotive Aftermarket Termékmenedzsment és R&D igazgatója. „Minden egyes alkatrész a legkisebb tartozékig a

Schaeffler minőségi elvárásainak megfelelően fejlesztjük és ellenőrizzük.” Az FAG márkanév több mint 130 éves tapasztalatra tekint vissza az alaktrész gyártás és fejlesztés valamint a gyári elsőszerelésű futóműmodulok területén. Az olyan műszaki fejlesztésekkel, mint az elektromos kitörésgátló valamint az Intelligent Corner Module a Schaeffler demonstrálja elkötelezettségét a jövőbeli futómű fejlesztésekben.

Schaeffler minőségpolitikája biztosítja a műhelyek számára a biztonságos és hatékony javítási folyamatot. Kiemelt figyelmet fordítva az Európában leggyakrabban előforduló gépjármű tiposukra, valamint a szervizek igényeire, a Schaeffler számtalan a javításhoz szükséges addicionális tartozékkal egészítette ki portfólióját. Az FAG javítási megoldásai az összes szükséges komponenst és valamennyi olyan kiegészítő tartozékot tartalmazzák, mint az anyák vagy csavarok – ugyan abban minőségben, mint az eredeti alkatrészek. A szervíz szolgáltatást igénybevevő ügyfelek folyamatosan magas minőséget kapnak mind közlekedés biztonsági szempontból fontos alkatrészekre és javítási folyamatokra

Közzétevő: Schaeffler Magyarország Ipari Kft.