Optimalizált online platform az ügyfelek részére A Schaeffler egyetlen platformon egyesíti az e-kereskedelmet, az információs központot és a termékkatalógust

A Schaeffler új tartalommal és funkciókkal, valamint új dizájnnal optimalizálta a medias online termékkatalógust.

2021.05.19 | Schweinfurt | Budapest

• Keresés, összehasonlítás és megrendelés: a Schaeffler új funkciókkal és friss kialakítással optimalizálta online platformját
  • A rendszert háromszintes felhasználói felületként építették fel, így megfelel a különböző vevői igényeknek
  • A tartalom mindig az adott országhoz igazodik, 11 nyelven érhető el

Az autóipari és ipari beszállító Schaeffler optimalizálta online platformját (https://medias.schaeffler.com) annak érdekében, hogy a felhasználók még gyorsabban és hatékonyabban jussanak hozzá az információkhoz. A gördülő- és siklócsapágyakról, a lineáris rendszerekről, valamint a mechatronikus, digitális és szolgáltatási megoldásokról szóló információk mellett a felület a Schaeffler ügyfeleinek és partnereinek hozzáférést biztosít a választási segédlethez, konfigurációs eszközökhöz és magához a megrendelési folyamathoz is.

A felhasználóbarátabb felületen egyszerűsített navigáció, új és megfelelőbb kialakítás, valamint friss tartalom és funkciók érhetőek el. A háromszintes felhasználói struktúra tartalmazza a medias, a medias Plus és a medias Business felületeket, így lefedi a vevői igényeket. A tartalmat minden esetben az adott országhoz igazították, ezért tizenegy különböző nyelven érhető el.

Gyors kezdés regisztráció nélkül: medias
A Schaeffler Ipari divíziójának összes termékinformációja, megoldása és szolgáltatása megtalálható itt, és folyamatosan új tartalmak érhetők el. A jól bevált mérnöki eszközök mellett ma már számos új lehetőség is elérhető, köztük a lineáris konfigurátor, amely lehetővé teszi a lineáris vezetési rendszerek tervezését a vevők igényei alapján, és az összes változtatást és bővítést azonnal szemlélteti a konfigurálás során.

A nagyobb teljesítményért, költség nélkül: medias Plus
A Medias Plus rövid regisztráció után érhető el ingyenesen. A felhasználók elmenthetik kedvenceiket egy kívánságlista segítségével, és közvetlenül kérhetnek árajánlatot a Schaeffler értékesítési partnereitől. Ráadásul a lineáris konfigurációk bármikor menthetők és visszakereshetők. Ezenkívül a felhasználók hamarosan hozzáférhetnek a termékekhez kapcsolódó kézikönyvekhez és oktatóvideókhoz.

A Schaeffler értékesítési partnerei és közvetlen ügyfelei számára: Medias Business
A Medias Business a Schaeffler ügyfeleinek szól. Korlátlan hozzáférést biztosít a konzultációs eszközök és termékinformációk teljes skálájához, és még széleskörűbb termékválasztékot tartalmaz. Az egyszerű és közvetlen megrendelési folyamat mellett a Medias Business számos olyan extrát is tartalmaz, amelyek megkönnyítik a kereskedelmi folyamatokat, például információkat az árakról, a valós idejű elérhetőségről, és a nyitott megrendelések áttekintésére is van lehetőség.

A medias felületen elérhető tartalmat folyamatosan bővítik. A felület így egyfajta információs központ szerepét tölti be.